Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vvdenac/domains/vvdenachtegaal.nl/public_html/admin/header.php on line 14
VV De Nachtegaal

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home/vvdenac/domains/vvdenachtegaal.nl/public_html/index.php on line 47
Startpagina  Algemeen  Bestuur  Activiteiten  Lidmaatschap  Gastlidmaatschap  Clubblad
Tentoonstelling  Beste Kweker  Wist u dat ?  Nieuws Archief  Vriend/sponsor   Links  Contact

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home/vvdenac/domains/vvdenachtegaal.nl/public_html/index.php on line 92

Vogelvereniging de Nachtegaal Rosmalen (R11)

Vogelvereniging de Nachtegaal is ontstaan uit de fusie in 1977 van vogelvereniging de Edelzanger en de Siervogel. Wij zij aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers
(deze heeft ruim 26.500 leden, waarvan ruim 3.000 leden in district Oost Noord-Brabant)

Momenteel is ons clubhuis gevestigd in clubgebouw Handboogschutterij Nimrod
Christiaan Kannemansstraat 26, 5246 AM Rosmalen.
 In dit nieuwe onderkomen hebben wij de beschikking over meerdere mooie ruimtes waarin wij onze clubavonden, vogelmarkten en tentoonstelling kunnen organiseren.

We hebben ons clubblad het Nachtegaaltje  totaal vernieuwd, zowel de buitenkant als gevarieerde inhoud. Daarnaast worden er tussentijds een of meerdere nieuwsbrieven uitgegeven.

De actualiteiten en uitnodigingen worden zoveel mogelijk per mail verzonden.

Daarnaast zoeken we de samenwerking in onze regio door verenigingen uit te nodigen voor onze clubbijeenkomsten, lezingen en vogelmarkten. Wij zijn onderdeel van de kring Maasland en Meierij  en hebben zodoende een samenwerking van circa 600 leden.

Een van de jaarlijks terugkerende activiteiten is het helpen bij het organiseren van de internationale vogeltentoonstelling voor Europese Cultuurvogels. De SEC (met meer dan 1.300 leden) houdt deze tentoonstelling al jaren en onze leden staan vanaf het eerste tot het laatste moment klaar om hand en spandiensten te verlenen.

24-11-2017

25-11-2017